fbpx
Събития Напомняне: Онлайн конференцията Hospitality Tomorrow- 7 април, очакват се 5000 участници

Напомняне: Онлайн конференцията Hospitality Tomorrow- 7 април, очакват се 5000 участници

Над 3000 професионалисти в сферата на хотелиерството вече са се регистрирали, а над 5000 се очаква да присъстват на конференцията Hospitality Tomorrow, безплатна онлайн среща на върха, която ще се проведе утре, 7 април, за да се обсъди въздействието на кризата COVID-19 върху индустрията.

Събитието включва впечатляващ набор от оратори, като всички дават от времето си, напълно безплатно за участие.

Както в 21Hoteliers вече ви информирахме преди 2 седмици, в конференцията ще участват множество топ мениджъри на хотели, собственици на туристически организации и много други професионалисти от света на хотелиерството и туризма. Темите в дневния ред ще обхващат: икономиката по време на коронавируса, как да оцелеем по време на криза, деветте основни лидерски поведения, необходими в криза, перспективите за възстановяване, как да се възползваме от възхода, когато дойде.

В допълнение, ще има и сесии, които засягат конкретни теми и ще участват много топ мениджъри, обхващащи перспективите за приключенско пътуване, съвети за управление на кризи от цял ​​свят, ерата след корона вируса, ролята на гостоприемството в устойчивостта на общността и как да се възползвате от времето на карантина.

Други популярни дейности на конференцията също ще се възпроизвеждат онлайн, включително „скоростно общуване“, което ще даде на участниците възможност за три минутни индивидуални видео разговори с други делегати. Ще има и онлайн изложба, която ще може да се разгледа през виртуални кабинки и възможност за включване онлайн във видео разговор на живо с представител на изложителя.

Джонатан Уорсли, председател и основател, Bench Events каза: „В трудни времена хората имат горящо желание да се съберат, за да измислят как да решат ситуацията. Тъй като това не е възможно лично, само за няколко седмици ние създадохме възможността в киберпространството. Радвам се да видя хиляди индустриални лидери от цял ​​свят, които се регистрират да присъстват. “

Линк за безплатната регистрация: https://www.hospitalitytomorrow.com/

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

МТ рекламира България като дестинация пред немски инфлуенсъри

Министърката на туризма Марияна Николова се срещна с Ан Щайнбах и Клеменс Зехи - блогъри и инфлуенсъри от Германия. Тя ги приветства за избора да посетят България през есента, когато у нас са много популярни разходките в планината и услугите на СПА курортите. Германските гости свързват страната ни предимно с летните почивки по Черноморието, но туристическият ни потенциал е много по-голям и разнообразен, обхващащ четири сезона. Лековитите води и балнеоцентровете стават все по-търсени и от много чужденци, информира министърът и припомни, че страната ни е на второ място в Европа след Исландия по богатство на минерални води.

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин