fbpx
Събития Обединяват световните туристически лидери в онлайн конференция на 7 април

Обединяват световните туристически лидери в онлайн конференция на 7 април

Bench Events ,водещият организатор на конференции и форуми за хотелиерския, авиационния и ресторантьорския сектор, организира пълна онлайн конференция на живо,обединявайки лидерите в индустрията, за да обсъдят безпрецедентните икономически обстоятелства, причинени от избухването на COVID-19 и това, което индустрията може да направи колективно, за да възстанови доверието.

Виртуалната конференция ще се проведе на 7 април от 10.00-16.00 ч. BST(British Summer Time) и регистрацията е безплатна за всички участници. Главният изпълнителен директор на Indian Hotels, каза: „С COVID-19, който се намира в целия свят, много компании в индустрията на хотелиерството са изправени пред безпрецедентна заплаха. Тъй като ние ще се борим с пандемията, много по-добре е да го направим обединени, отколкото разделени, всички ние трябва да се съберем заедно да споделяме идеи. Тази среща в интернет ще даде чудесен пример за това какво можем да направим, като мислим смело и с въображение.”

Bench Events състави звезден списък от оратори, включващ десетки топ мениджъри от туристическата индустрия по света, министри на туризма, собтвеници на маркетинг компании. Темите в дневния ред ще обхващат: икономиката по време на коронавируса, как да оцелеем по време на криза, деветте основни лидерски поведения, необходими в криза, перспективите за възстановяване, как да се възползваме от възхода, когато дойде.

Съвременната технология за видеоконферентна връзка ще бъде използвана за провеждане на виртуални сесии на аудитория до 100 000 онлайн участници. Хората, които се присъединяват от разстояние, ще могат да задават въпроси и да публикуват коментари в реално време, като използват чат на живо.

Джонатан Уорсли, председател и основател, Bench Events заключи: “Опустошително е думата, която повечето правителства използват, за да опишат влиянието на пандемията COVID-19 върху обществото и икономиката. Секторът, който най-много страда, е туризма. Днес , нищо не е сигурно, освен че светът ни никога няма да бъде същият отново. Нуждаем се от бизнес лидери, които да се съберат, за да обсъдят най-добрите стратегии за справяне с непосредствената криза и да планират как да се възползват от възстановяването, когато настъпи. “

Повече информация за дневния ред, лектори и как да се регистрирате можете да намерите на https://www.hospitalitytomorrow.com/

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.

МТ проведе среща с най-големите туристически организации в Турция, рекламират зимните ни курорти

Министърката на туризма Марияна Николова проведе работна среща с най-големите туристически сдружения в Турция. По време на разговорите тя представи възможностите на страната ни за целогодишен туризъм. „България има великолепни условия за туризъм. Нашата целенасочена рекламна кампания повиши интереса на турските гости към зимните ни курорти и към посещенията в най-големите ни градове София, Пловдив, Варна и Бургас“, заяви българският министър.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин