fbpx
Иновации 21Hotels "21Hotels"- новата рубрика за иновативни хотели

“21Hotels”- новата рубрика за иновативни хотели

Здравейте, Хотелиери!

Искаме да ви споделим, че утре стартираме нашата нова рубрика „21Hotels“!

В нея ще представяме иновативни хотели от България и света, както и хотелиери, които ще споделят добри практики от индустрията. Разбира се с приоритет ще бъдат местата за настаняване от България. На мнение сме,че у нас има множество качествени продукти, които трябва да се покажат.

Също така апелираме към всички вас, професионалистите в бранша, ако искате да споделите с аудиторията идеи, да представите иновации и успешни практики от вашето място за настаняване- не се колебайте да се свържете с нас на e-mail: hello@21hoteliers.com или просто ни пишете лично съобщение във фейсбук страницата.

Смятаме,че туристическата индустрия в България повече от всякога има нужда от вдъхновение-  нека допринесем към това с „21Hotels“!

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

МТ рекламира България като дестинация пред немски инфлуенсъри

Министърката на туризма Марияна Николова се срещна с Ан Щайнбах и Клеменс Зехи - блогъри и инфлуенсъри от Германия. Тя ги приветства за избора да посетят България през есента, когато у нас са много популярни разходките в планината и услугите на СПА курортите. Германските гости свързват страната ни предимно с летните почивки по Черноморието, но туристическият ни потенциал е много по-голям и разнообразен, обхващащ четири сезона. Лековитите води и балнеоцентровете стават все по-търсени и от много чужденци, информира министърът и припомни, че страната ни е на второ място в Европа след Исландия по богатство на минерални води.

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин