fbpx
Иновации Иновативно: Компания предлага услуга за онлайн B2B разговори

Иновативно: Компания предлага услуга за онлайн B2B разговори

От април 2020 г. SEA Company предлага на клиентите нова услуга – пакет за онлайн бизнес срещи, който се превърна в алтернатива на класическите бизнес разговори (sales calls), редовно организирани от хотели и авиокомпании по целия свят.

Същността на услугата е да организирате онлайн бизнес преговори с потенциални B2B клиенти по предварително уговорен график. Всеки от B2B клиентите преминава през предварителен подбор, за да отговаря точно на вида бизнес, според това какво може да предложи на хотелите, региона на присъствие и ценовата политика. Цената на пакета е почти наполовина от тази на класическите бизнес срещи, поради липсата на допълнителни пътни разходи за хотели и организатори.

„Сега е подходящото време за активни продажби и подписване на договори с нови B2B клиенти. Въпреки сериозния спад в туристическата индустрия, ние продължаваме да получаваме много заявки всеки ден и виждаме потенциално отложено търсене. Ние обаче вярваме, че бъдещето ще стои и зад тази услуга след пандемията, защото сериозните спестявания от разходите за придобиване на нов B2B клиент винаги ще привличат хотелиери, дори и в некризисно време “, каза Виталий Смайлов, изпълнителен директор на SEA Company.

В момента услугата за организиране на онлайн бизнес срещи е насочена към работа с B2B клиенти и гарантира на хотела или авиокомпанията,че ще се запознаят с 20 нови компании. В допълнение, развитието на услугата включва регионален формат (т.е. познанства с компании в региона, в който хотела работи)

Компанията има клиенти в над 20 страни по света. Повече информация може да намерите на https://sea-company.com/en/

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.

МТ проведе среща с най-големите туристически организации в Турция, рекламират зимните ни курорти

Министърката на туризма Марияна Николова проведе работна среща с най-големите туристически сдружения в Турция. По време на разговорите тя представи възможностите на страната ни за целогодишен туризъм. „България има великолепни условия за туризъм. Нашата целенасочена рекламна кампания повиши интереса на турските гости към зимните ни курорти и към посещенията в най-големите ни градове София, Пловдив, Варна и Бургас“, заяви българският министър.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин