fbpx
Иновации Технологии 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Днес в рубриката ни 21Hotels ще ви представим един модерен и удобен хотел в центъра на Сан Франциско, САЩ. Знаете, че високите технологии, иновациите и устойчивостта са в основата на 21Hotels. Насладете се на материала и разберете защо хотел Zetta попадна в полезрението ни за днескашния епизод!

Хотел Zetta, управляван от Viceroy Hotels and Resorts може да се похвали с ултра модерни стаи за гости, иновативни програми за здраве и уелнес и най-модерни технологични изживявания в сърцето на оживения квартал Сома в Сан Франциско.

116-стайният хотел Zetta е част от колекцията на Viceroy Hotel Group, която има за цел да внесе релакс в курортен сил, но в градски хотел. Това невероятно място за настаняване предоставя на своите гости забавен и интуитивен начин да общуват с хотела и технологиите, като в своите стаи предлагат гласови асистенти Amazon Alexa, захранвани от Volara.

Гостите могат да говорят команди, за да поръчат хотелска услуга директно от своите стаи, като “Алекса, какви са специалните предложения в ресторант Кавалиер?” или “Alexa, включи спортния канал ESPN.” Тези услуги за командване са улеснени от центъра за сигурна интеграция на Volara, който взаимодейства с платформата за обслужване на хотели ALICE и развлекателната платформа за гости MCOMS в хотел Zetta.

„Hotel Zetta е високотехнологичен хотел, който винаги търси нови и иновативни начини да достави изключително изживяване и опит, така че когато Volara се приближи до нас, ние бързо видяхме, че това е естествено приспособление. Не само устройството Alexa е интуитивно за гостите, но и ни позволява да отговаряме на заявки на гости веднага.“, каза генералният мениджър на Hotel Zetta Марк Бивор.

Хотел Zetta е вторият в портфолиото на Viceroy, използващ технологията Alexa, задвижвана от Volara. Viceroy Los Cabos активира гласовите комуникации с гости през януари 2019 г. И в двата имота днес разговорите с гостите могат да се управляват в реално време и да бъдат надеждно интегрирани в съществуващите хотелски технологии.

Кои са Volara?

Volara е доставчик на персонализирани гласови решения за индустрията на гостоприемството. Собственият софтуер на Volara създава хотелски бизнес инструмент, на върха на водещите интелигентни говорители и платформи за обработка на естествен език. За да научите повече за Volara, посетете volara.io.

Хотел Zetta разполага с няколко типа стаи, като най-атрактивния е Well+Away room. Стаите за гости Well + Away са оборудвани с елементи от околната среда и удобства за перфектната почивка с най-добро качество, с акцент върху устойчивостта.

Тези стаи предлагат удобства като протеинови барове VitalBars (с безплатни закуски, които са предимно органични, местни, вегански и без глутен); екологични матраци, пречистватели за горещ и хладен въздух, ленти за медитация.

Well+Away стаите в хотел Zetta са оборудвани и със свръхмодерен велоeргометър Peloton.

Устойчиви политики

Viceroy Hotels & Resorts се ангажира да се грижи за всички гости и земята. С хотели по целия свят, от буйни тропически гори до девствени плажове и исторически градове, те съзнателно използват практики, които помагат на заобикалящата среда да процъфтява и намалява отпечатъка върху света като цяло. Специализирани програми за устойчивост са целенасочено създадени, за да спестят ресурси, енергия и време.

Практики на хотел Zetta, част от Viceroy Hotels & Resorts, включват инсталиране на водни тела с малък поток, използване на енергийно ефективно осветление, рециклиране и компостиране и прилагане на екологични политики при закупуване на продукти и материали.

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро

Експертни мнения: Има ли бъдеще за новия “Thomas Cook”?

"Старият" Thomas Cook, 179-годишна компания и вторият по големина туроператор в света след TUI, се срина през септември 2019 г. Fosun Tourism Group, китайски конгломерат за пътувания, който вече притежаваше известния Club Med, купи права върху марката на фалиралата компания за 14 милиона долара.

Българите – третата по големина група чужди туристи в Турция

Броят на чуждестранните посетители в Турция е достигнал 7,3 милиона в периода януари-август, предаде Анадолската агенция, позовавайки се на данни на министерството на културата и туризма. Данните бележат спад с цели 76,6 процента в сравнение със същия период на миналата година, който се дължи на ограниченията за пътуване, наложени срещу разпространението на COVID-19.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин