fbpx
Иновации Технологии Полезно: Безплатна електронна книга на тема "Въвеждане на безконтакни технологии в хотелиерството"

Полезно: Безплатна електронна книга на тема “Въвеждане на безконтакни технологии в хотелиерството”

Технологичната компания Alice пусна електронна книга, озаглавена “Post-COVID-19 Hotel Operations: How Technology Helps Deliver Contactless Hospitality with a Lean Staff” (Пост-COVID-19 Операции в хотела: Как технологията помага да се осигури безконтактно гостоприемство с малко персонал)

Книгата можете да изтеглите напълно безплатно тук.

Наръчникът има за цел да помогне на хотелиерите в прилагането на най-добрите практики за експлоатация на местата за настаняване, вследствие на пандемията, особено що се отнася до ролята на технологиите за улесняване на безконтактното гостоприемство.

Много хотели вече започнаха въвеждането на различни безконтактни услуги, като мобилно настаняване и регистрация, мобилни приложения за комуникация и подаване на информация към гостите и други.

„Хотелиерите се нуждаят от правилни насоки, здрава, гъвкава свързана платформа и дългосрочен технологичен партньор“, заяви Алекс Шашу, президент и съосновател на Alice.

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Директор в Alltours: Планираме два пъти повече чартъри за България през 2021 година

"Германия е приоритетен туристически пазар и партньор на България. Страната ни е предпочитана дестинация за семейна почивка на германските туристи. През 2019 г. общият брой на туристическите им посещения у нас е над 761 хил., но корона-кризата ни изправи пред предизвикателства, които трябва да преодолеем с общи усилия."

Директорът на Интертурист: Турските хотели продължават намаляването на цените

Турските хотели търсят начини за допълнително намаляване на цените на нощувките през есенния сезон. Това обяви изпълнителният директор на туроператора "Интурист" Сергей Толчин по време на пресконференция в Националната служба за новини за резултатите от летния сезон.

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин