fbpx
Маркетинг User Experience Най - красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели

Най – красивите и дизайнерски уеб сайтове на хотели

Страхотният уеб дизайн и безпроблемното изживяване при резервиране на място за настаняване, могат да направят много за печалбата на всеки хотелски бизнес. Данните показват, че дори и малки промени, като актуализации или нова цветова схема, могат да доведат до увеличаване на приходите с два процента.

Дизайнът обаче е толкова добър, доколкотоо уебсайтът на хотела преобразува ежедневните посещения в гости, които си правят резервация и плащат. Нашият списък с най-добрите дизайни хотелски уеб сайтовет отчита не само външния вид на началната страница, но и навигационни елементи, скорост на натоварване и други функционални характеристики, които могат значително да повлияят на потребителското изживяване. Хубаво е да имате красиво заснет видеоклип на мястото за настаняване, но само ако това не влияе на скоростта на зареждане на страницата – трябва да държите вниманието на зрителя достатъчно дълго, за да може да натисне бутона за възпроизвеждане.

Уебсайтове на хотелите, които ще ви представим попадат в правилната комбинация от форма и функция. Те трябва да са функционални и да работят на всички видове популярни мобилни устройства, удобни за търсачките (SEO) и да привличат посетителите на уебсайта във вашата резервационна система, за да завършат процеса на резервация.

One&Only Cape Town

The One & Only е зашеметяващо място за настаняване в Кейптаун, ЮАР, а сайтът върши чудесна работа за предаване на престижа, лукса и елегантността на този специален хотел. Това е прост дизайн, но визуално впечатляващ. Използваемостта също е налице: плаващ бутон „резервирай сега“ остава видим на всяка страница, докато прелиствате различните елементи на сайта.

Hotel Particulier 

Hotel Particulier е скрит скъпоценен камък. Най-малкият хотел в Париж и уебсайтът кара посетителите му да се чувстват сякаш откриват нещо специално. Превъртане на текст и анимации наслагват зашеметяващи снимки. Нищо не изглежда неподходящо или прекалено, докато навлизате по-дълбоко в сайта и хотелското изживяване.

Casa Angelina

Уеб страницата на Casa Angelina прилича повече на корица на списание, отколкото на сайт за хотелски резервации. Те имат всички елементи за насърчаване на резервацията: изявен призив за действие, красиви визуализации и “скролинг” меню. Но това, което показва Casa Angelina, е, че обикновеният дизайн на уебсайтове може да бъде изоставен в полза на „подвижен пъзел от парчета“, който работи еднакво добре както на компютър, така и на мобилни устройства.

The Maritime Hotel

Началната страница на The Maritime Hotel е точно тази (на снимката по-долу): една страница. Няма превъртане и отвличане на вниманието от уютната сцена на лобито на хотел Maritime. Виден бутон за резервиране на стая привлича погледа нагоре. Кликайки в менюто подробни описания придружават галериите за всеки тип стая.

Samsara Ubud

Samsara Ubud се фокусира върху предоставянето на висок клас уединение сред красивата природа на Бали и никъде това не е по-очевидно, отколкото в дизайна на уебсайта му. Сайтът на Samsara Ubud променя иконата на курсора в минималистичен кръг, насърчавайки изследването на изумителното видео съдържание на сайта, заснето от дрон.

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.

МТ проведе среща с най-големите туристически организации в Турция, рекламират зимните ни курорти

Министърката на туризма Марияна Николова проведе работна среща с най-големите туристически сдружения в Турция. По време на разговорите тя представи възможностите на страната ни за целогодишен туризъм. „България има великолепни условия за туризъм. Нашата целенасочена рекламна кампания повиши интереса на турските гости към зимните ни курорти и към посещенията в най-големите ни градове София, Пловдив, Варна и Бургас“, заяви българският министър.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин