fbpx
Маркетинг User Experience Tripadvisor пусна инструмент Travel Safe за хотелиери и пътуващи

Tripadvisor пусна инструмент Travel Safe за хотелиери и пътуващи

Tripadvisor, най-голямата платформа за онлайн ревюта и пътуване в света, пусна нов набор от инструменти за безопасно пътуване (Travel Safe tool), за да помогне на потребителите да намерят, филтрират и валидират информация за здравето и безопасността, за да се почувстват по-уверени в бъдещите си избори за пътуване.

Функциите на Travel Safe са налични за всички 49 пазара, където Tripadvisor работи, и повече от 13 850 места за настаняване вече са ги активирали.

Скорошно проучване на Tripadvisor установи следните факти за потребителите, които мислят за бъдещи пътувания:

  • Повече от 9 от 10 (92%) казват, че чистотата е най-важният фактор при избора на място за настаняване.
  • Повече от 8 на 10 (84%) казват, че сертификатите за чистота са важни при резервацията на пътуване.
  • Почти 8 на 10 (79%) заявиха, че е важно публично да се покаже спазването на правителствените стандарти за безопасност.

Как Travel Safe помага на собствениците на бизнес:

  • Сега компаниите могат да изберат мерките за безопасност, които имат в тяхната собственост, като попълнят чек-лист в техния център за управление на Tripadvisor.
  • Чек-листът също така позволява на местата за настаняване да представят текстово описание на стъпките, които предприемат за защита на клиентите, включително връзки към информация за безопасност на техните собствени уебсайтове.

“Ако искаме отново да пътуваме по света, нуждите от безопасност на потребителите трябва да бъдат оценени и признати като най-голямото препятствие за преодоляване на пропастта в доверието, създадена от тази пандемия”, заяви Линдзи Нелсън, Chief experience в Tripadvisor, Inc. “С пускането на Travel Safe ние позволяваме на собствениците да покажат как те поставят здравето и безопасността на преден план, за да защитят своя персонал и бъдещи клиенти. Както винаги, изпращайки отзиви, нашите стотици милиони членове ще бъдат най-добрата проверка и баланс, за да се гарантира, че тези предприятия отговорно спазват своите политики.”

За да научите повече за инициативата Travel Safe посетете: tripadvisor.com/travel-safe

Източник: Tripadvisor.com

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Директор в Alltours: Планираме два пъти повече чартъри за България през 2021 година

"Германия е приоритетен туристически пазар и партньор на България. Страната ни е предпочитана дестинация за семейна почивка на германските туристи. През 2019 г. общият брой на туристическите им посещения у нас е над 761 хил., но корона-кризата ни изправи пред предизвикателства, които трябва да преодолеем с общи усилия."

Директорът на Интертурист: Турските хотели продължават намаляването на цените

Турските хотели търсят начини за допълнително намаляване на цените на нощувките през есенния сезон. Това обяви изпълнителният директор на туроператора "Интурист" Сергей Толчин по време на пресконференция в Националната служба за новини за резултатите от летния сезон.

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин