fbpx
Новини 15 септември: Онлайн среща на ITB разглежда промените в глобалното търсене на...

15 септември: Онлайн среща на ITB разглежда промените в глобалното търсене на пътувания

Пътуващите по целия свят са изправени пред огромна промяна и нови условия поради пандемията COVID-19. На 15 септември 2020 г. от 15 до 17 часа българско време www.itb.com/virtualconvention ще разгледа отблизо променящите се туристически потоци, предпочитанията на клиентите и потенциалните пазари за растеж.

Опитните експерти ще представят на участниците най-новите открития и ценна информация по теми като пазара на бизнес пътувания и промяната в избора на потребителите за дестинации за следващите им почивки.

Виртуалното събрание на ITB ще започне в 15ч. с основна реч на Statista, водещата световна компания за пазарни проучвания и статистика. Клаудия Креймър, директор на маркетинговите проучвания в Statista, ще представи най-новите данни, на които ще базира прогнози за бъдещото туристическо търсене. Участниците могат да разберат до каква степен пандемията на коронавируса е променила навиците и предпочитанията на потребителите да пътуват по света и кои пазарни сегменти от своя страна могат да очакват бум.

По време на 30-минутната пауза, посетителите, участващи в събитието в ITB Travel Network, могат да се запознаят с други потребители на мрежата и да обсъдят темите. За да се свържат в мрежа, всичко, което трябва да направят, е да се регистрират предварително в ITB Travel Network, B2B платформата за глобалната туристическа индустрия.

Източник: ITB

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

МТ рекламира България като дестинация пред немски инфлуенсъри

Министърката на туризма Марияна Николова се срещна с Ан Щайнбах и Клеменс Зехи - блогъри и инфлуенсъри от Германия. Тя ги приветства за избора да посетят България през есента, когато у нас са много популярни разходките в планината и услугите на СПА курортите. Германските гости свързват страната ни предимно с летните почивки по Черноморието, но туристическият ни потенциал е много по-голям и разнообразен, обхващащ четири сезона. Лековитите води и балнеоцентровете стават все по-търсени и от много чужденци, информира министърът и припомни, че страната ни е на второ място в Европа след Исландия по богатство на минерални води.

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин