fbpx
Новини Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Големи хотелски вериги: Кой има най-добро безконтактно приложение?

Безопасността все още е от първостепенно значение за всички, които пътуват днес и успокояването на гостите е основен приоритет на хотелиерите. Със сигурност безопасността и новите безконтактни технологии ще останат далеч след края на Covid-19. Cogwheel Marketing направи малко проучване кой бранд, сред основните световни вериги – Marriott, Hilton, InterContinental Hotels Group предоставя най-добрите безконтактни възможности за гостите.

InterContinental Hotels Group – безконтактни опции

Приложението на InterContinental Hotels Group предлага мобилно чекиране за всички хотели с марка IHG в Америка от 1 ноември 2020 г. Гостите трябва да са членове на IHG Rewards Club ELITE (програмата за лоялност на IHG), за да получат опцията мобилно чекиране. Може да се заяви ранно настаняване и ще бъде изпратено съобщение, когато стаята е готова.

Marriott Bonvoy – Безконтактни опции

Marriott предлагат мобилно чекиране и мобилен ключ. Клиентите получават известие, когато стаята е готова. Компанията въведе и опция гостите да се откажат от ежедневното почистване и други услуги от хотелското домакинство по време на престоя, за което получават безплатни бонус точки. Приложението Marriott Bonvoy дава и подробна информация за удобствата на хотела, местните заведения за хранене, транспорта и атракциите. Мобилният ключ,с който гостите могат да отключват стаята си, гаражи за паркиране, фитнес център, фоайе, басейн и други зони около хотела са другите нови безконтактни опции на Marriott.

Hilton Honors

Hilton и тяхното приложение Hilton Honors предлагат вече считаното за стандарт сред големите вериги мобилно чекиране и мобилен ключ. Гостите имат възможността да изберат сами стаята си преди да пристигнат, изцяло цифрово и виждайки схема на хотела. Клиентите на Hilton могат чрез дигиталното приложение да заявят предварително допълнителни услуги, както и да получат мобилен ключ, с който по подобие на Marriott, да отключват различни зони на хотела.

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.

МТ проведе среща с най-големите туристически организации в Турция, рекламират зимните ни курорти

Министърката на туризма Марияна Николова проведе работна среща с най-големите туристически сдружения в Турция. По време на разговорите тя представи възможностите на страната ни за целогодишен туризъм. „България има великолепни условия за туризъм. Нашата целенасочена рекламна кампания повиши интереса на турските гости към зимните ни курорти и към посещенията в най-големите ни градове София, Пловдив, Варна и Бургас“, заяви българският министър.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин