fbpx
Новини Хотели RIU Hotels представи своя дигитален гид и услуга за онлайн чек-ин

RIU Hotels представи своя дигитален гид и услуга за онлайн чек-ин

През последните шест месеца възможността за достъп до информация на електронно устройство стана от решаващо значение, тъй като комуникацията лице в лице беше почти напълно изключена или забранена.

Тъй като голяма част от хотелите започват да приветстват гостите отново и пътуванията започват да се възстановяват, RIU Hotels & Resorts въвеждат приложението RIU Guest Info и RIU Check-In Online. Тези инструменти позволяват на гостите да стигнат до плажа по-бързо и по-безопасно, да се чекират безконтактно, освен това да разполагат с цялата информация за хотела на една ръка разстояние.

Гостите могат да изтеглят приложението RIU Guest Info за бъдещия си престой, за да имат свой личен гид по време на ваканцията. Посетителите имат информация за курорта и околностите му удобно в дланта на ръката си. С изтеглянето на приложението гостите могат:

  • Да се регистрират онлайн преди датата на пристигане
  • Да се свържат с персонала на хотела, за да заявят продукт или услуга
  • Да видят гастрономическите предложения в хотела
  • Да резервират спа процедури
  • Да изследват картата на хотела, за да научат за различните места
  • Да проверят календара на събитията в хотела и околността
  • Да научат за местните, културни предложения в района

В допълнение към информативното и полезно приложение за информация за гости, RIU Hotels & Resorts пуснаха и нова опция за чекиране онлайн. Част от новия нормален и изчерпателен наръчник за процедурите за здраве и безопасност след COVID-19, RIU Check-In Online е най-лесният метод за безпроблемно чекиране.

Туристическите съветници и бъдещите гости на RIU могат да намерят стъпка по стъпка указания за процеса на онлайн чекиране тук.

Източник: RIU Hotels

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

МТ рекламира България като дестинация пред немски инфлуенсъри

Министърката на туризма Марияна Николова се срещна с Ан Щайнбах и Клеменс Зехи - блогъри и инфлуенсъри от Германия. Тя ги приветства за избора да посетят България през есента, когато у нас са много популярни разходките в планината и услугите на СПА курортите. Германските гости свързват страната ни предимно с летните почивки по Черноморието, но туристическият ни потенциал е много по-голям и разнообразен, обхващащ четири сезона. Лековитите води и балнеоцентровете стават все по-търсени и от много чужденци, информира министърът и припомни, че страната ни е на второ място в Европа след Исландия по богатство на минерални води.

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин