fbpx
Новини Jet2 отменя всички свои пътувания до 15 юли

Jet2 отменя всички свои пътувания до 15 юли

Базираната в Лийдс авиокомпания Jet2 обяви, че удължава анулирането на всички свои пътувания до 15 юли, казвайки, че здравето и безопасността на своите клиенти и служители са нейният „абсолютен приоритет“ и че продължават да следи ситуацията с Covid-19 много отблизо.

Клиентите, които трябва да пътуват преди 15 юли не е необходимо да се свързват с авиокомпанията, която „продължава да се свързва активно с тях“, за да обсъдят техните възможности, една от които е преместване на почивката им на по-късна дата.

Припомняме, че през 2019 година Jet2 свърза 9 великобритански летища с Бургас.

Съобщение на Jet2 гласи:

“Знаем колко важни са почивките и че дават на клиентите нещо, което да очакват, особено след труден момент като този. Ако наш клиент има резервация с дата на заминаване на или след 15 юли, то тя е предмет на нашите нормални условия. Ние работим в тясно сътрудничество с всички съответни органи, за да гарантираме безопасността и благополучието на всички наши клиенти и служители и ще въведем редица мерки за безопасност на нашите самолети и трансферни превозни средства.

Също така работим в тясно сътрудничество с партньорите на летищата, хотелите и туристическите бордове, за да гарантираме прилагането на подходящи мерки за безопасност и хигиена.”

Jet2.com и Jet2holidays бяха наскоро признати за най-добрата авиокомпания и най-добър туроператор във Великобритания за връзката с клиенти, в отговор на пандемията Covid-19, според проучване на MoneySavingExpert.com (MSE).

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Директор в Alltours: Планираме два пъти повече чартъри за България през 2021 година

"Германия е приоритетен туристически пазар и партньор на България. Страната ни е предпочитана дестинация за семейна почивка на германските туристи. През 2019 г. общият брой на туристическите им посещения у нас е над 761 хил., но корона-кризата ни изправи пред предизвикателства, които трябва да преодолеем с общи усилия."

Директорът на Интертурист: Турските хотели продължават намаляването на цените

Турските хотели търсят начини за допълнително намаляване на цените на нощувките през есенния сезон. Това обяви изпълнителният директор на туроператора "Интурист" Сергей Толчин по време на пресконференция в Националната служба за новини за резултатите от летния сезон.

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин