fbpx
Новини Jet2: Резервациите за 2021 са обнадеждаващи

Jet2: Резервациите за 2021 са обнадеждаващи

Европейската авиокомпания Jet2 очаква програмата за следващото лято да бъде близка до нивата и капацитета на седалките от лятото на 2019 г.

Прогнозата бе направена в изявление на собственика на Dart Group. В съобщението се казва още, че Dart Group ще промени името си на Jet2 plc, след продажбата на дистрибуторския и логистичния си бизнес по-рано тази година.

Филип Мийсън, изпълнителен президент на компанията заяви: „За лятото на 2021 г. планираме да летим до всички наши популярни дестинации за почивка с подходящо, съобразено ниво на обслужване, като очакваме и и цифри, близки до капацитета на седалките от лятото на 2019 г. Резервациите към днешна дата са обнадеждаващи, като средните коефициенти на натоварване изпреварват същите от миналата година и броят на клиентите показва съществен прираст.“

Той продължи: „Въпреки че имаше неуспехи, като налагане на карантини и променящи се насоки от правителството на Обединеното кралство, ние сме доволни от средните коефициенти на натоварване и финансовия принос, постигнати до момента, и ще продължим да добавяме допълнителен капацитет за остатъка от лятото на 2020 г.”

Източник: travelweekly.co.uk

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Обявиха пакет от указания и мерки за зимните курорти през сезон 2020/21

Със заповед на вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова се въвеждат единни правила за противоепидемични и санитарни мерки в курортите по повод предстоящия зимен сезон 2020/2021 г. Целта е всички туристически места да въведат еднакви практики, с които да се гарантират здравето и безопасността на туристите, а България да защити статута си на здравословна и сигурна дестинация.

Водещият немски туроператор за културен туризъм ще продава турове в България, регистрира 90% спад през 2020 година

Водещият германски туроператор за културен туризъм и пътувания, Studiosus, ще се фокусира върху безопасни почивки в европейските дестинации през следващата година, след като продажбите се сринаха с 90% през 2020 поради пандемията от коронавирус.

Директорът на “Пампорово” АД: Нямаме нищо против по-строгия контрол

За общи мерки срещу коронавируса в зимните ни курорти настояват от Националния борд по туризъм. В предложението си до Министерствата на туризма и на здравеопазването от борда настояват, че такива вече са въведени в много европейски страни и се прилагат едновременно във всички курорти.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин