fbpx
Новини Партньорска инициатива на 21Hoteliers към туристическия бранш

Партньорска инициатива на 21Hoteliers към туристическия бранш

Сектор туризъм е на път да претърпи най-лошата си година от десетилетия насам. Макар и да стартирахме проекта 21Hoteliers едва преди месец и половина, ние разбираме отговорността и дълга, които имаме към бранша. Вдъхновени от инициативата на bgtourism.bg, решихме още днес да стартираме подобна инициатива чрез новостартиралата ни партньорска програма.

От днес нестопански организации от туристическия бранш могат да се присъединят към партньорската ни програма и да използват всички налични ресурси за промотиране напълно безплатно, за да предадат посланието си. Това включва статии, рекламни банери на сайта ни, както и публикации в социалните мрежи. Инициативата покрива и безплатната изработка на банерите от наша страна, ако е необходимо.

За да се присъедините към нашата партньорска програма, моля свържете се с нас на имейл partners@21hoteliers.com или през нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/21Hoteliers.

С тази инициатива, се надяваме, че организациите от бранша ще могат да разпространят своите послания по-ефективно. Информираността е от особено голямо значение в създалата се ситуация, и считаме, че всяко действие в тази насока би било от полза.

Допълнение от 16:53, 18ти март: Под ‘организации’ имаме предвид само организации с нестопанска цел.

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.

МТ проведе среща с най-големите туристически организации в Турция, рекламират зимните ни курорти

Министърката на туризма Марияна Николова проведе работна среща с най-големите туристически сдружения в Турция. По време на разговорите тя представи възможностите на страната ни за целогодишен туризъм. „България има великолепни условия за туризъм. Нашата целенасочена рекламна кампания повиши интереса на турските гости към зимните ни курорти и към посещенията в най-големите ни градове София, Пловдив, Варна и Бургас“, заяви българският министър.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин