fbpx
Новини Планиране и управление на приходите на хотела в процеса на възстановяване на...

Планиране и управление на приходите на хотела в процеса на възстановяване на сектора

Хотелският сектор постепенно преминава в нова фаза на коронавирусната криза, в която на много места за настаняване предстои да решат как могат да отворят и посрещат гости или да не отварят през предстоящия сезон.

Това няма да е лесна задача, тъй като вероятно бюджетите ще са по-ниски от преди COVID-19, очакванията на клиентите ще са различни и няма гаранции какъв ще бъде „новото нормално“.

Компаниите HSMAI, Saber и Cendyn обединяват усилия за уникален уебинар, организиран от медията PhocusWire, за да обсъдят последиците от този критичен период за хотели с всякакви размери, част от вериги или независими.

Ключовите теми ще бъдат:

  • Работа с маркетинг и управление на приходите за планиране на вашия подход, кампании, тарифи, промоции и т.н.
  • Управление на ограниченията на капацитета в хотела
  • Как вашия хотелски софтуер може да ви помогне със стратегията за управление на приходите при отваряне на хотела и възобновяване на операциите

Уебинарът ще бъде излъчен в сряда, 24 юни 2020 г. Линк за регистрация тук.

Междувременно професионалистите по управление на приходите от www.revpar.bg , предлагат безплатен тестов период от 4 месеца, с консултации и реална практическа помощ на хотели от България, независимо от тяхната големина. Във времена на нестабилност и криза в сектора на хотелиерството, е от голямо значение приходите да бъдат управлявани професионално и с поглед към бъдещето.

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Директор в Alltours: Планираме два пъти повече чартъри за България през 2021 година

"Германия е приоритетен туристически пазар и партньор на България. Страната ни е предпочитана дестинация за семейна почивка на германските туристи. През 2019 г. общият брой на туристическите им посещения у нас е над 761 хил., но корона-кризата ни изправи пред предизвикателства, които трябва да преодолеем с общи усилия."

Директорът на Интертурист: Турските хотели продължават намаляването на цените

Турските хотели търсят начини за допълнително намаляване на цените на нощувките през есенния сезон. Това обяви изпълнителният директор на туроператора "Интурист" Сергей Толчин по време на пресконференция в Националната служба за новини за резултатите от летния сезон.

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин