fbpx
Новини Schauinsland и Iberostar с обща кампания за семейства с деца

Schauinsland и Iberostar с обща кампания за семейства с деца

От няколко седмици насам вече има множество положителни сигнали, че скоро пътувания ще бъдат възможни отново в цяла Европа. В съответствие с тези положителни сигнали, немският туроператор Schauinsland Reisen и хотелската верига Iberostar започват кампания за семейства с деца (familienfreundliche Aktion): децата до максимум 16 години остават безплатни за всички нови резервации в хотели на Iberostar, направени чрез туроператора Schauinsland-Reisen до 30 юни 2020 г.

Кампанията „Безплатни деца“ е валидна за всички престои в целия свят до 31 октомври 2021 г. Основното изискване е настаняване в стая с 2 пълноплащащи гости.

Източник: Schauinsland

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро

Експертни мнения: Има ли бъдеще за новия “Thomas Cook”?

"Старият" Thomas Cook, 179-годишна компания и вторият по големина туроператор в света след TUI, се срина през септември 2019 г. Fosun Tourism Group, китайски конгломерат за пътувания, който вече притежаваше известния Club Med, купи права върху марката на фалиралата компания за 14 милиона долара.

Българите – третата по големина група чужди туристи в Турция

Броят на чуждестранните посетители в Турция е достигнал 7,3 милиона в периода януари-август, предаде Анадолската агенция, позовавайки се на данни на министерството на културата и туризма. Данните бележат спад с цели 76,6 процента в сравнение със същия период на миналата година, който се дължи на ограниченията за пътуване, наложени срещу разпространението на COVID-19.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин