fbpx
Новини Schauinsland с нова политка за плащане на комисионни към партньорите

Schauinsland с нова политка за плащане на комисионни към партньорите

Немският туроператор Schauinsland-Reisen публикува своята система за изпалащане на комисионни за финансовата 2020/2021 година.

Тя съдържа важна промяна: в бъдеще компанията ще превежда комисионната към туристическите агенции веднага след получаване на плащането. Тази иновация ще бъде приложена от 1 юли 2020 г., така че туристическите агенции да могат да се възползват от резервациите това лято и есен.

Особено в настоящата ситуация ние сме доволни, че можем да предприемем тази голяма стъпка за туристическите агенции, дори ако тя представлява огромно предизвикателство за нас“, заяви директорът по продажбите на Schauinsland, Детлеф Шрьоер.

„Комбинацията от високи комисионни и ранни срокове на изплащане прави още по-лесна комуникацията с нашите партньорски туристически агенции и е гаранция за взаимен успех“, убеден е Шрьоер.

Всичко друго остава непроменено. Туристическите агенции получават десет процента комисионна от първата резервация, максимална комисионна от 13 процента и фиксирано възнаграждение от десет процента за резервации само за полети.

Източник: www.touristik-aktuell

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро

Експертни мнения: Има ли бъдеще за новия “Thomas Cook”?

"Старият" Thomas Cook, 179-годишна компания и вторият по големина туроператор в света след TUI, се срина през септември 2019 г. Fosun Tourism Group, китайски конгломерат за пътувания, който вече притежаваше известния Club Med, купи права върху марката на фалиралата компания за 14 милиона долара.

Българите – третата по големина група чужди туристи в Турция

Броят на чуждестранните посетители в Турция е достигнал 7,3 милиона в периода януари-август, предаде Анадолската агенция, позовавайки се на данни на министерството на културата и туризма. Данните бележат спад с цели 76,6 процента в сравнение със същия период на миналата година, който се дължи на ограниченията за пътуване, наложени срещу разпространението на COVID-19.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин