fbpx
Новини Thomas Cook и Hotelbeds сключиха стратегическо партньорство

Thomas Cook и Hotelbeds сключиха стратегическо партньорство

Hotelbeds, водещата световна банка за легла, обяви стратегическо партньорство с Thomas Cook, новия онлайн бизнес за почивка онлайн туроператор, стартиран наскоро след придобиването на марката от Fosun Tourism Group.

Благодарение на това сътрудничество, Thomas Cook ще получи достъп до над 180 000 уникални хотелски имота в 140 държави по света, много от които са сключени при ексклузивни условия от екип от над 1000 професионални контрагенти, разположени в най-популярните дестинации за отдих по света.

Thomas Cook се присъединява към съществуващите 60 000 купувачи на туристически сделки в Hotelbeds – като туроператори, туристически агенти, авиокомпании.

Леон Херце, директор продажби в Hotelbeds, каза: „Всички ние в Hotelbeds сме изключително доволни да видим как Thomas Cook се рестартира и се радваме, че можем да подкрепим техния нов модел. Hotelbeds разполага с опит, технологии и хотелиерски отношения, които ще помогнат на Thomas Cook да привлече пътниците с възможно най-доброто обслужване и хотелски продукт. Очакваме с нетърпение да видим отново как легендарния туроператор се превръща в една от водещите европейски марки за почивка.”

Ема Кинг, търговски директор на Thomas Cook, добави: „Когато разработвахме новия си Thomas Cook, искахме да предложим на нашите клиенти възможно най-широк избор от хотелско настаняване – и да можем да направим това бързо, без да имаме нужда от пряко договаряне.”

“Връзката ни с Hotelbeds като стратегически партньор за “банка за легла” дава на клиентите ни достъп до огромно портфолио от ексклузивни хотели с конкурентни цени по целия свят. Ние продаваме само почивки до дестинации в списъка на коридорите за пътуване на правителството на Обединеното кралство, включително Турция, Италия и някои части на Гърция. Очакваме с нетърпение да се разрастнем и мащабираме нашия бизнес, като работим заедно с Hotelbeds, за да отговорим на нарастващото търсене на клиенти за почивки.”

Източник: Hotelbeds, Thomas Cook

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

Министърът на туризма на Турция: Потокът на български туристи е голям

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с министъра на културата и туризма на Република Турция Мехмет Ерсой. С турския си колега обсъдиха възможностите за съвместни инициативи между двете страни.

Интервю с председателката на Booking.com – Джилиан Танс

Джулианс Танс, бивш изпълнителен директор на Booking.com, а към този момент председател на най-голямия сайт за резервации даде интервю пред Дженифър Крихтън от The Flock. Танс говори за началото на Booking.com, как компанията преминава през кризата и какви са очакванията за бъдещето на индустрията.

МТ проведе среща с най-големите туристически организации в Турция, рекламират зимните ни курорти

Министърката на туризма Марияна Николова проведе работна среща с най-големите туристически сдружения в Турция. По време на разговорите тя представи възможностите на страната ни за целогодишен туризъм. „България има великолепни условия за туризъм. Нашата целенасочена рекламна кампания повиши интереса на турските гости към зимните ни курорти и към посещенията в най-големите ни градове София, Пловдив, Варна и Бургас“, заяви българският министър.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин