fbpx
Новини TUI и Booking.com сключиха споразумение за онлайн платформата Musement

TUI и Booking.com сключиха споразумение за онлайн платформата Musement

Онлайн платформата за екскурзии, музеи, шоу програми и арт ивенти Musement ще предостави на Booking.com над 70 000 турове, дейности и атракции, за да помогне за изграждането на по-широк спектър от туристически услуги на сайта за резервации.

Споразумението с най-големия европейски туроператор TUI, който е собственик на Musement е първото споразумение с трети страни от страна на Booking.com и сигнал за намеренията им да разширят своите B2B операции при продажба на турове и атракции чрез други брандове.

Пакетът ще стартира от юли и от Musement ще трябва да разширят портфолиото си от продукти през следващите месеци, “като се вземат предвид специалните изисквания на Booking.com”, се казва в изявление.

Musement беше сравнително скромна европейски онлайн туристически агенции за турове, музеи и други видове атракции и активитети, преди да стане част от империята TUI през септември 2018 г.

TUI Destination Experience директора Дейвид Шелп каза: „Атрактивни и разнообразни опции в целия свят, лесни и бързи за резервация за клиентите – това ще предложим чрез това сътрудничество. Разширяването на маркетинга на цифривия опит и прецивяване е основна точка в дигиталната стратегия на TUI.”

Споделете тази статия
Avatar
21Hoteliers
21Hoteliers е медиен проект в областта на Hospitality индустрията - с фокус върху хотелиерството. Проектът има за цел както да информира българските хотелиери за най-важните новини в бранша, така и да вдъхнови и мотивира, като представи добри практики от страната и света.

Още по темата

Най-важното от седмицата, директно в пощата ви.

Последни статии

TUI си осигури нова финансова инжекция за да оцелее през зимата

TUI Group постигна съгласие за втора финансова инжекция на стойност 1,2 млрд. евро от германското правителство, за да оцелее през зимата. Най-голямата европейска туристическа организация потвърди, че е изпълнила друго условие за предоставянето на втори стабилизационен пакет от германското правителство. Пакетът за подкрепа ще даде на TUI допълнителни 1,2 млрд. евро, за да даде общо 2 млрд. евро

Експертни мнения: Има ли бъдеще за новия “Thomas Cook”?

"Старият" Thomas Cook, 179-годишна компания и вторият по големина туроператор в света след TUI, се срина през септември 2019 г. Fosun Tourism Group, китайски конгломерат за пътувания, който вече притежаваше известния Club Med, купи права върху марката на фалиралата компания за 14 милиона долара.

Българите – третата по големина група чужди туристи в Турция

Броят на чуждестранните посетители в Турция е достигнал 7,3 милиона в периода януари-август, предаде Анадолската агенция, позовавайки се на данни на министерството на културата и туризма. Данните бележат спад с цели 76,6 процента в сравнение със същия период на миналата година, който се дължи на ограниченията за пътуване, наложени срещу разпространението на COVID-19.
Споделете тази статия

Най-важното от седмицата, директно в пощата ти.

Запишете се за нашия ежеседмичен бюлетин